Jotain ihanaa

sunnuntai 28 toukokuu 2023
Jotain ihanaa

Osallistuin Ahjolan grafiikanryhmien yhteisnäyttelyyn "Jotain Ihanaa" Koskenmäen koulun galleriassa Nokialla toukokuussa 2023.

Näyttelyyn osallistuivat lisäkseni: Anne Alanen, Juha Isometsä, Tea Ivalo, Outi Kaukinen-Vesa, Enni Koistinen, Sanna Koivula, Heli Lahtinen, Anna Mihhaltsuk, Juha Mäkinen, Petri Rantanen, Erja-Leena Saari, Anu Selin, Aleksandra Toom ja Eeva-Liisa Törrö.

jotainihanaa.jpg 

Näyttelytila on ihan hyvin varusteltu galleria vaikka sijaitseekin koulun sisällä. Kun olimme ripustamassa näyttelyä, koulun rehtori tuli tervehtimään ja kertoi, että vaihtuvat näyttelyt tukevat koulun kulttuurikasvatusta. Oppilaat oppivat käymään näyttelyissä ja keskustelemaan taiteesta! Ymmärsin niin, että Juha Isometsä on se, kenen ansiota näyttelytoiminta on.

Minulta näyttelyssä esillä olivat uusimmat sähköaiheiset grafiikantyöni. Juha Isometsä oli tehnyt myös sähköteoksen "Oon voimissain", joka oli loistava!

sähköä3_1.jpg voimissain.jpg seinä.jpg

Tässä muutama muukin poiminta teoksista, joista tykkäsin. Teoksia oli toteutettu monella eri grafiikan tekniikalla.

juhamakinen.jpg  Juha Mäkisen pehmeäpohja "Puu"

AnneAlanen.jpg Anna Alasen Carborumdum "Lenkillä"

Teaivalo.jpg

Tea Ivalon Etsaus/Akvarelli "Ohut on elämänlanka" joka näytti hämmentävästi pitsiltä.

Erjaleena.jpg Erjaleenasaari.jpg Erja.jpg 

Suurimman vaikutuksen minuun tekivät Erja Leena Saaren teokset: Mustaa, Pintaa ja Syvää Ne jäivät mieleen pyörimään.

Kukaan toisista taiteilijoista ei ollun minulle ennestään tuttu, ainakaan niistä, joihin törmäsin ripustuksessa. Minulla on tosin usein vaikeuksia muistaa nimiä ja yhdistää nimet kasvoihin.